Εύβοια Φωτιά - Rwp3d2fpzgtzm / Το απειλητικό μέτωπο στις γούβες.

Εύβοια Φωτιά - Rwp3d2fpzgtzm / Το απειλητικό μέτωπο στις γούβες.. Σας παρακαλώ βοηθήστε, καιγόμαστε στον κρυονερίτη οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν και ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που παρέμεινε στο χωριό, παρά την. Σε πύρινο κλοιό το χωριό μακρυμάλλη. Μαίνεται η φωτιά στη βόρεια εύβοια, η οποία εκδηλώθηκε χθες για πρώτη φορά, και πλέον έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Το απειλητικό μέτωπο στις γούβες. Τρία μέτωπα φωτιάς απειλούν να φτάσουν στο αιγαίο.

Μαίνεται η μεγάλη φωτιά στην εύβοια, που για τρίτη ημέρα καταστρέφει πανέμορφες εκτάσεις και περιουσίες, με τους οικισμούς αγία άννα και αγλάδι να δίνεται εντολή για άμεση εκκένωσή τους. Οι φλόγες περικυκλώνουν το σπαθάρι σε άλλο πύρινο μέτωπο της εύβοιας, λίγο μετά τις 12:30 σημειώθηκε νέα αναζωπύρωση με τις φλόγες να έχουν φτάσει πολύ κοντά στα πρώτα σπίτια στο σπαθάρι. Αγώνας δρόμου για να οχυρωθούν τα ψαχνά. Εξαιρετικά δύσκολη παραμένει η κατάσταση στο βόρειο. Το απειλητικό μέτωπο στις γούβες.

T2u6 9v0cfsmnm
T2u6 9v0cfsmnm from parallaximag.gr
Δραματική η κατάσταση στη βόρεια εύβοια. Σε υψηλά επίπεδα τα κρούσματα, αυξάνονται οι διασωληνώσεις. Φωτιά ξέσπασε σε υποσταθμό της δεη στον αργυρό εύβοιας, μετά από βραχυκύκλωμα μετασχηματιστή, το βράδυ της παρασκευής (25/6) με αποτέλεσμα αρκετά χωριά να μείνουν χωρίς ρεύμα για λίγη ώρα. Συνολικά 85 πολίτες απομακρύνθηκαν με ασφάλεια με πλωτά μέσα από την παραλία του χωριού ροβιές στην εύβοια. Σε πύρινο κλοιό το χωριό μακρυμάλλη. Αυτή την ώρα, η ισχυρότερη εστία της πυρκαγιάς σημειώνεται στις ροβιές. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά στην εύβοια, που για τρίτη ημέρα καταστρέφει πανέμορφες εκτάσεις και περιουσίες, με τους οικισμούς αγία άννα και αγλάδι να δίνεται εντολή για άμεση εκκένωσή τους. Το απειλητικό μέτωπο στις γούβες.

Το απειλητικό μέτωπο στις γούβες.

«αν δεν μπορέσουμε με το φως της μέρας να την σταματήσουμε σε αυτό το σημείο και σύμφωνα με τις συνθήκες που θα επικρατούν τη νύχτα. Οι τοπικές αρχές καλούν τους. Οι οικισμοί ροβιές και παλαιοχώρι έχουν ήδη εκκενωθεί. Ξεριζωμός γης και ανθρώπων στην εύβοια, την φυσική ασπίδα της αττικής που φλέγεται ανυπεράσπιστη, για έκτη μέρα, με τις μέρες να γίνονται νύχτες από την καπνιά που κρύβει τον ήλιο, που απλώνεται σε όλη τη χώρα, που μεταφέρει την οσμή του θανάτου δασών, σπαρτών, νοικοκυριών που ποτέ δεν θα αναγεννηθούν, γιατί η γη καίγεται βαθιά μέσα της, τα δέντρα πυρακτώθηκαν μέχρι τις ρίζες και η κλιματική αλλαγή δεν είναι η μόνη υπεύθυνη για αυτόν τον όλεθρο. Στη σημερινή ενημέρωση της γγππ, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, νίκος χαρδαλιάς, υπενθύμισε ότι μέσω του 112 εστάλησαν τρεις ειδοποιήσεις για. Δραματική η κατάσταση στη βόρεια εύβοια. Συνολικά 85 πολίτες απομακρύνθηκαν με ασφάλεια με πλωτά μέσα από την παραλία του χωριού ροβιές στην εύβοια. Δραματική η κατάσταση στη βόρεια εύβοια. Evima.gr / κοινωνια / εύβοια: Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση γύρω από τη λίμνη ευβοίας, με πολλούς οικισμούς να έχουν παραδοθεί στις φλόγες. Φωτιά ξέσπασε σε υποσταθμό της δεη στον αργυρό εύβοιας, μετά από βραχυκύκλωμα μετασχηματιστή, το βράδυ της παρασκευής (25/6) με αποτέλεσμα αρκετά χωριά να μείνουν χωρίς ρεύμα για λίγη ώρα. Δραματικές εικόνες από τη φωτιά στην εύβοια. Συνεχίζει να καίει η καταστροφική φωτιά στην εύβοια, με τις οι προσπάθειες όλων για να αντιμετωπιστούν οι φλόγες να είναι υπεράνθρωπες.

Αυτή την ώρα, η ισχυρότερη εστία της πυρκαγιάς σημειώνεται στις ροβιές. Δραματική η κατάσταση στη βόρεια εύβοια. Πολύ δύσκολη είναι η κατάσταση στην εύβοια όπου μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά. Μαίνεται η φωτιά στη βόρεια εύβοια, η οποία εκδηλώθηκε χθες για πρώτη φορά, και πλέον έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Σας παρακαλώ βοηθήστε, καιγόμαστε στον κρυονερίτη οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν και ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που παρέμεινε στο χωριό, παρά την.

Xgr Ddnrc5ktem
Xgr Ddnrc5ktem from cdn.cnngreece.gr
Σας παρακαλώ βοηθήστε, καιγόμαστε στον κρυονερίτη οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν και ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που παρέμεινε στο χωριό, παρά την. Η μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει από την τρίτη στην ευρύτερη περιοχή της λίμνης ευβοίας, εξακολουθεί να μαίνεται ανεξέλεγκτη. Οι κάτοικοι φεύγουν με ψαροκάικα από το ψαροπούλι ελλαδα 08.08.2021 01:17 τελευταία ενημέρωση 08.08.2021 01:18 Δραματικές εικόνες από τη φωτιά στην εύβοια. Αυτή την ώρα, η ισχυρότερη εστία της πυρκαγιάς σημειώνεται στις ροβιές. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά στην εύβοια, που για τρίτη ημέρα καταστρέφει πανέμορφες εκτάσεις και περιουσίες, με τους οικισμούς αγία άννα και αγλάδι να δίνεται εντολή για άμεση εκκένωσή τους. Σήμερα περιμένουμε να ολοκληρωθεί το ολοκαύτωμά μας. Σε πύρινο κλοιό το χωριό μακρυμάλλη.

Άνιση μάχη με τη φωτιά και στο νότιο.

Συνολικά 85 πολίτες απομακρύνθηκαν με ασφάλεια με πλωτά μέσα από την παραλία του χωριού ροβιές στην εύβοια. Οι φλόγες περικυκλώνουν το σπαθάρι σε άλλο πύρινο μέτωπο της εύβοιας, λίγο μετά τις 12:30 σημειώθηκε νέα αναζωπύρωση με τις φλόγες να έχουν φτάσει πολύ κοντά στα πρώτα σπίτια στο σπαθάρι. Μαίνεται η φωτιά στη βόρεια εύβοια, η οποία εκδηλώθηκε χθες για πρώτη φορά, και πλέον έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Οι τοπικές αρχές καλούν τους. Το απειλητικό μέτωπο στις γούβες. Φωτιά ξέσπασε σε υποσταθμό της δεη στον αργυρό εύβοιας, μετά από βραχυκύκλωμα μετασχηματιστή, το βράδυ της παρασκευής (25/6) με αποτέλεσμα αρκετά χωριά να μείνουν χωρίς ρεύμα για λίγη ώρα. Πολύ δύσκολη είναι η κατάσταση στην εύβοια όπου μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά, καθώς η αλλαγή της φοράς των ανέμων δημιουργεί νέες αναζωπυρώσεις. Σύμφωνα με το evima, οι τοπικές αρχές καλούν τους κατοίκους Σήμερα περιμένουμε να ολοκληρωθεί το ολοκαύτωμά μας. Στη σημερινή ενημέρωση της γγππ, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, νίκος χαρδαλιάς, υπενθύμισε ότι μέσω του 112 εστάλησαν τρεις ειδοποιήσεις για. This is a modal window. Σε υψηλά επίπεδα τα κρούσματα, αυξάνονται οι διασωληνώσεις. Πολύ δύσκολη είναι η κατάσταση στην εύβοια όπου μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά.

Οι τοπικές αρχές καλούν τους. Φωτιά στη χαλκίδα κοντά σε σπίτια εικόνες&βίντεο συναγερμός στην πυροσβεστική evima team 25.07.2021 | 15:34 Ανεξέλεγκτα καίει η φωτιά στην β. Σε υψηλά επίπεδα τα κρούσματα, αυξάνονται οι διασωληνώσεις. Η φωτιά στην εύβοια συνεχίζει να μαίνεται, ενώ έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι.

Doen1f01iwbcam
Doen1f01iwbcam from www.flash.gr
Δραματική η κατάσταση στη βόρεια εύβοια. Μαίνεται η φωτιά στη βόρεια εύβοια, η οποία εκδηλώθηκε χθες για πρώτη φορά, και πλέον έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Evima.gr / κοινωνια / εύβοια: Οι κάτοικοι φεύγουν με ψαροκάικα από το ψαροπούλι ελλαδα 08.08.2021 01:17 τελευταία ενημέρωση 08.08.2021 01:18 Κάνεις πλέον δεν μπορεί να εκτιμήσει προς τα πού θα κινηθεί η φωτιά πάνω από τη λίμνη της εύβοιας καθώς έχει αναπτύξει πολλά και. Φωτιά ξέσπασε σε υποσταθμό της δεη στον αργυρό εύβοιας, μετά από βραχυκύκλωμα μετασχηματιστή, το βράδυ της παρασκευής (25/6) με αποτέλεσμα αρκετά χωριά να μείνουν χωρίς ρεύμα για λίγη ώρα. Σπίτια έχουν παραδοθεί στη μανία της φωτιάς και κάτοικοι που διέμεναν στην περιοχή ροβιές έχουν απομακρυνθεί από το σημείο. Η μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει από την τρίτη στην ευρύτερη περιοχή της λίμνης ευβοίας, εξακολουθεί να μαίνεται ανεξέλεγκτη.

Κάνεις πλέον δεν μπορεί να εκτιμήσει προς τα πού θα κινηθεί η φωτιά πάνω από τη λίμνη της εύβοιας καθώς έχει αναπτύξει πολλά και.

Αυτή την ώρα, η ισχυρότερη εστία της πυρκαγιάς σημειώνεται στις ροβιές. Σύμφωνα με το evima, οι τοπικές αρχές καλούν τους κατοίκους Άνιση μάχη με τη φωτιά και στο νότιο. Δραματική η κατάσταση στη βόρεια εύβοια. Οι κάτοικοι φεύγουν με ψαροκάικα από το ψαροπούλι ελλαδα 08.08.2021 01:17 τελευταία ενημέρωση 08.08.2021 01:18 Το απειλητικό μέτωπο στις γούβες. Εντολή εκκένωσης για το χωριό σταυρός και τον οικισμό πλατάνα. Σε πύρινο κλοιό το χωριό μακρυμάλλη. Η φωτιά στην εύβοια συνεχίζει να μαίνεται, ενώ έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι. Το απειλητικό μέτωπο στις γούβες. Συνεχίζει να καίει η καταστροφική φωτιά στην εύβοια, με τις οι προσπάθειες όλων για να αντιμετωπιστούν οι φλόγες να είναι υπεράνθρωπες. Ανεξέλεγκτα καίει η φωτιά στην β. Ταυτόχρονα, ζητούν μεγαλύτερη παρουσία των εναέριων μέσων.

Posting Komentar

0 Komentar